
لیزر نوعی تکنولوژی بسیار کاربردی و مفید است که میتواند به کاهش و از بین بردن موهای زائد بدن کمک کند. در واقع این دستگاه روی رنگدانههای ریشه مو اثر میگذارد و با عدم ایجاد جریان خون و تغذیه فولیکولها، به مرور زمان باعث تضعیف و نازک شدن موهای زائد میشود. در سالهای اخیر که تکنولوژی بهطور دائم در حال پیشرفت است، دستگاه لیزر با ژل و بدون ژل نیز با امکانات و قابلیتهای منحصر به فردی ساخته شده اند و تفکر خریداران دستگاه لیزر به این سمت رفته است که لیزر با ژل بهتر است یا بدون ژل.اگر در گوگل جستجو کرده یا اینکه موهای زائد بدن خود را با لیزر تماسی یا غیرتماسی رفع کرده باشید،متوجه تفاوت دستگاه لیزر تماسی و غیر تماسی میشوید.
در حالت کلی دستگاه لیزر موهای زائد در دو نوع لیزر با ژل و بدون ژل تولید میشوند که هرکدام ویژگیهای مخصوص به خود را دارند. به همین جهت دستگاه لیزر مناسب برای بدن شما با توجه به مشخصات فردی مانند رنگ پوست، رنگ تارهای مو، ضخامت موها، میزان حساسیت پوست و بسیاری از موارد دیگر باید انتخاب شود.
در این مطلب به تفاوت لیزر با ژل و بدون ژل و مقایسه دستگاه لیزر تماسی و غیر تماسی میپردازیم تا اگر نیاز به تهیه دستگاه لیزر موهای زائد دارید با آگاهی کامل بهترین انتخاب را برای مطب و کلینیک زیبایی خود انجام دهید.
در حالت کلی دستگاههای لیزر در دو نوع لیزر تماسی و غیر تماسی یا همان لیزر با ژل و لیزر بدون ژل تولید میشوند که هرکدام ویژگیهای مخصوص به خود را دارند. بنابراین دستگاه لیزر مناسب برای شما با توجه به مشخصات فردی مانند رنگ پوست،رنگ تارهای مو،ضخامت موها،میزان حساسیت پوست و بسیاری از موارد دیگر باید انتخاب شود.
عملکرد لیزر با ژل بهتر است یا بدون ژل؟
لیزر نوعی روش بسیار موثر برای حذف موهای زائد است که میتواند جایگزین روشهای قدیمی مانند موبر،ژیلت و سایر شیوهها شود.شاید این روشها نیز در نوع خود سریع و کاربردی باشند،اما قطعا ریشه مو را از بین نمیبرند و حتی ممکن است باعث ایجاد حساسیت یا سایر بیماریهای پوستی شوند.در فیلم زیر تفاوت لیزر با ژل و بدون ژل را بصورت تخصصی بررسی کردیم که مدت زمان این ویدئو 2 دقیقه و 19 ثانیه است:
عملکرد لیزر با ژل و بدون ژل، به این صورت است که پرتوهای نور را با انرژی حرارتی بسیار زیاد از خود ساطع میکند.البته این انرژی قابل کنترل است و باید متناسب با نوع پوست و مو تنظیم شود.این پرتو نور با حرارت مناسبی به سطح پوست برخورد میکند و رنگدانههای موجود در فولیکولهای مو را تحت تاثیر قرار میدهد.در نتیجه این فولیکولها به مرور زمان و با تکمیل جلسات لیزر درمانی،ضعیف میشوند و از بین میروند.
لیزر برای آقایان و بانوان مناسب است؛ اما روی بدن افرادی که پوست روشن و موهای تیره دارند، بهتر جواب میدهد؛ زیرا تارهای مو تیرهتر از رنگ پوست بدن هستند و سریعتر میتوانند امواج نور را تشخیص دهند و جذب کنند. البته لیزر روی افرادی با موهای نازک و کرکی یا پوستهای تیره نیز اثر خوبی دارد؛ اما باید در انتخاب مدل دستگاه دقت بیشتری به خرج داد و تفاوت لیزر با ژل و بدون ژل اینجا مشخص میشود.
اصلیترین تفاوت دستگاه لیزر تماسی و غیر تماسی
دستگاه لیزر تماسی و غیرتماسی هر دو برای درمان مشکلات پوستی مورد استفاده قرار میگیرند. اما از نظر نحوه عملکرد و اثرگذاری با یکدیگر تفاوتهایی دارند:
نوع تفاوت | دستگاه لیزر تماسی | دستگاه لیزر غیرتماسی |
نحوه انتقال انرژی لیزر | انرژی لیزر از طریق یک سطح تماسی (معمولاً یک صفحه زبر یا دانهدار) به طور مستقیم به پوست منتقل میشود. این امر باعث نفوذ انرژی به طور دقیقتر و عمیقتر به لایههای زیرین پوست میگردد. | انرژی لیزر از فاصلهای به پوست شلیک میشود و بخشی از آن در لایههای سطحی پوست جذب میشود. |
میزان درد و عوارض جانبی | معمولاً درد و عوارض جانبی کمتری دارد. زیرا انرژی لیزر به صورت دقیقتر و کنترلشدهتر به پوست منتقل میشود. | ممکن است درد و عوارض جانبی مانند سوختگی، قرمزی و تورم بیشتری داشته باشد. |
دقت و کنترل | به دلیل تماس مستقیم با پوست، دقت و کنترل بیشتری در هدایت انرژی لیزر به نواحی خاص وجود دارد. | کنترل و دقت کمتری در هدایت انرژی لیزر دارد. |
قطعات | طول موج از طریق لیزر بار در داخل هندپیس تأمین میشود. | نور لامپ به قسمت راد دستگاه وارد شده و طول موج را به هندپیس منتقل میکند. |
نفوذ به لایههای عمقی پوست | به دلیل انتقال مستقیم انرژی، لایههای عمیقتر پوست را تحت تأثیر قرار میدهد و برای درمان مشکلات مانند چروکهای عمیق مناسبتر است. | معمولاً لایههای سطحیتر پوست را تحت تأثیر قرار میدهد. |
دستگاه لیزر تماسی(لیزر با ژل) چیست و چگونه عمل میکند؟
لیزر تماسی یا لیزر با ژل با توجه به نوع کاربری خود میتواند در حوزههای مختلف مانند حذف موهای زائد، درمان بیماریهای پوست، از بین بردن تاتو و بسیاری از موارد دیگر استفاده شود.در این مطلب ما تنها در مورد لیزر موهای زائد صحبت خواهیم کرد.
در دستگاه لیزر تماسی محل تابش نور از داخل هندپیس اتفاق میافتد و سری لیزر بهطور مستقیم با سطح پوست در تماس است.بعد از شیوع ویروس کرونا، کلینیک ها و مطب هایی که از دستگاه لیزر با ژل استفاده می کردند بر روی سرهندپیس یک سلفون می کشیدند تا بیماری کرونا به فرد دیگر انتقال پیدا نکند.بعد از دوران کرونا،تمامی مطبها و کلینیکهایی که از لیزر با ژل برای مشتریان خود استفاده میکردند،به همان روند ادامه دادند.این سلفون کمک میکند تا آلودگیهای سطح پوست از فردی به فرد دیگر منتقل نشود؛ در واقع این کار از نظر رعایت بهداشت فردی مفید است به شرطی که سلفون دستگاه لیزر را اپراتور تعویض نماید.
لیزر تماسی یا لیزر با ژل از نوع دستگاه های دایود و اس اچ آر و ipl است. این نوع دستگاهها در فواصل زمانی کوتاه، امواج لیزر را به سطح پوست ساطع میکنند و باعث از بین رفتن رنگدانههای موجود در فولیکولهای مو میشوند. این امواج با طول موج در حدود ۷۵۰ تا ۱۰۵۰ نانومتر، به خوبی به اعماق داخلی پوست نفوذ میکنند.
درد در دستگاه لیزر با ژل در حد کم تا متوسط متغیر است. سطح پوست در حین انجام لیزر، کاملا خنک میشود؛ البته پیش از آن میتوانید از کرمهای بیحسی نیز استفاده کنید تا درد کمتری احساس کنید. همچنین برای اینکه هندپیس راحتتر روی سطح پوست حرکت کند، پیش از لیزر در منطقه مورد نظر از ژلهای سونوگرافی استفاده میکنند.
مزایا و ویژگیهای لیزر تماسی
در لیزر تماسی، هندپیس لیزر با سطح پوست در تماس است و باعث رفع موهای زائد میشود.دستگاه لیزر با ژل نیز در نوع خود مزایایی دارد که در ادامه آنها را بررسی میکنیم:
- با دستگاه لیزر تماسی در مدت زمان کوتاهی میتوانید تمام موهای زائد را از بین ببرید. البته این امر کاملا به رنگ پوست و ضخامت تار موهای بدن شما بستگی دارد.
- در لیزر با ژل محدودیت رنگ پوست وجود ندارد. چه پوست شما تیره باشد و چه روشن، دستگاه تماسی عملکرد خوبی را ایجاد خواهد کرد؛ زیرا عمق نفوذ زیادی دارد و حتی ریشه موهای ضخیم را نیز به خوبی از بین میبرد.
- از آنجایی که طول موج اشعههای لیزر با ژل زیاد است، در برخی از این نوع دستگاههای تماسی بمانند دستگاه لیزر دایود پارادایس پرو،از سیستم خنککننده در قسمت هدپیس استفاده شده تا سوزش پوست به حداقل مقدار خود برسد و رنگ پوست تغییر نکند.اما در برخی از لیزرهای دایود قدیمی و لیزرهای تماسی اس اچ آر از خنک کننده استفاده نشده است.
- دستگاه لیزر با ژل برای هر نوع پوستی مناسب است و آقایان و بانوان میتوانند از آن استفاده کنند.
محصولات لیزر با ژل و بدون ژل
دستگاه لیزر پارادایس پرو
-
نوع تکنولوژی : دایود
-
نیاز به ژل مصرفی: دارد
-
نوع هندپیس : تماسی
دستگاه لیزر وینولا
-
نوع تکنولوژی : الکساندرایت
-
نیاز به ژل مصرفی: ندارد
-
نوع هندپیس : غیر تماسی
طول موج مورد استفاده در دستگاه لیزر
در کشور ما طیف پوست و موی مراجعان متنوع و طول موجهای مورد نیاز در اندامهای مختلف متفاوت است. دستگاه لیزر موهای زائد در انواع مختلف با قابلیت استفاده از تنها یک یا چند طول موج تولید میشوند که هر یک نیازهای متفاوتی را پوشش میدهند.اما اگر قصد خرید دستگاهی را با قدرت شات زنی چند طول موجی دارید، باید دستگاهی خریداری نمایید که این قابلیت را دارا هست و طبیعتا قیمت بالاتری دارد.
تشخیص سه طول موج بودن دستگاه لیزر
عینک محافظ به چشم زده و همزمان با شات زنی، با زاویه ای مناسب به لیزر بار نگاه کنید.مشاهده قرمز روشن و قرمز تیره در تعدادی از لیزر سورسها نشان از استفاده امواج مولتی الکس و دایود دارد. طول موج اندیاگ نیز خود را با لیزر سورس بی رنگ نشان میدهد.از آنجا که لیزر سورسها بهصورت سری بسته میشوند،خاموش ماندن تعدادی از آنها با خرابی دستگاه ارتباطی ندارد.
کولینگ پوست، کولینگ دستگاه
دستگاه را روشن کرده،مدتی با آن کار کنید و دمای هندپیس را اندازه بگیرید.دمای بین 10- تا 0 نشاندهنده کولینگ متوسط و 25- تا 10- نشاندهنده کولینگ قدرتمند است.از آنجا که پایین بودن دمای هندپیس ارتباط مستقیمی با کاهش درد دارد،کولینگ نوع دوم آن به دستگاههای بدون درد مشهور است.
کولینگ دستگاه لیزر موهای زائد نیز فاکتوری اساسی در حفظ سلامت اجزاء و به ویژه طول عمر لیزر بار است.خنک کنندگی قطعات داخلی امکان استفاده طولانی مدت را فراهم کرده و به ویژه در محیطهایی با دما و رطوبت بالا عاملی تعیینکننده در کیفیت است.نمونههای پیشرفته تر دستگاه های لیزر مجهز به سیستم کولینگ خودکار هستند که علاوه بر حفظ سلامت قطعات،مصرف انرژی را بهینه میسازد.
توان داخلی، خروجی و لیزر بار
از بستن تعدادی لیزر سورس در کنار یکدیگر قطعهای به نام لیزر بار پدید میآید که به تنهایی 30 الی 40 درصد از شرایط خرید دستگاه لیزر موهای زائد را به خود اختصاص میدهد.این قطعه اساسی ترین بخش دستگاه بوده و وظیفه تولید و ساطع کردن لیزر را بر ریشه مو بر عهده دارد.تهیه ی دستگاهی که لیزر بار مطمئنی داشته باشد و پس از زمانی کوتاه دچار آسیب یا مشکل جدی نشود از مهم ترین مواردی است که باید به آن توجه ویژه داشت.
مشخصات هندپیس
هندپیس یا سری دستگاه، قطعه ای است که انرژی تولید شده را از لیزر بار به پوست منتقل میکند.به دلیل تماس مستقیم با بدن،کیفیت و امکانات این قطعه ارتباط مستقیمی با رفاه حال مراجعان دارد.خشک بودن هندپیس سرعت و نرمی حرکت را تحت تاثیر قرار داده و اپراتور را از استفاده از ژلهای روانکننده ناگزیر میکند. این تجربه برای مراجعان حساستر مسئله ی مهم تری می باشد.
علاوه بر این،آپشنهایی ساده و کاربردی مانند قابلیت تعویض هندپیس در سایزهای مختلف باعث افزایش کنترل اپراتور شده و سرعت و دقت شات زنی را بالا میبرد. مدلهای پیشرفته تر مجهز به مانیتوری دیجیتالی هستند که بنا بر نیاز مشتریان، فاکتورهای متعددی را شخصیسازی میکند و مسلما از هزینه ی بالاتری نیز برخوردار است.
گارانتی و خدمات پس از فروش
دستگاه لیزر موهای زائد گران قیمت است و بروز هر مشکلی در آن خسارت زیادی را به خریدار تحمیل میکند. علاوه بر این گارانتی معتبر نشان از اطمینان بالای شرکت سازنده نسبت به کیفیت محصول داشته و شرایط خرید دستگاه لیزر شما را به تجربه ای لذت بخش مبدل خواهد کرد
در انتها عوامل دیگری چون شرکتی که قصد خرید از آن را دارید،برند دستگاه،کیفیت،میزان کارکرد،هزینه ی نگهداری دستگاه،تکنولوژی مورد استفاده در دستگاه لیزر از عوامل هم انتخاب بهترین دستگاه لیزر موهای زائد می باشد.
انتخاب دستگاه ليزر موهای زائد مناسب
مهمترين نكته در خصوص انتخاب بهترین دستگاه لیزر موهای زائد این است كه در مورد نوع و كیفيت دستگاه ليزر و شرکتی كه قرار است براى خرید دستگاه رفع موهاى زائد خود به آن مراجعه كنيد،مطمئن شويد.درحال حاضر يكى از بهترين دستگاه های لیزر موهای زائد، لیزر اپتیمکس و لیزر وینولا ساخت شرکت تجهیزات پزشکی همدم طب می باشد كه با كمترين تعداد جلسات درمانى (بطورميانگين ۵-۳ جلسه) و اثر بخشى بهتر و درد کمتر،نسبت به ليزرهاى دیگر؛ توانایی از بین بردن انواع موهاى زائد و حتى موهاى زيرپوستى را دارد.دستگاه لیزر الکساندرایت اپتیمکس در حال حاضر با قیمتی بسیار مناسب و به صرفه در رقابت شدید با دستگاه های لیزر حرفه ای چون دستگاه الکساندرایت می باشد با این تفاوت که دستگاه optimax در کنار کولینگ قوی و قابلیت حذف موهای زائد بالایی که برای انواع مدل های پوستی داراست،از قیمتی بسیار مناسب تر نیز برخوردار است.
ویژگی ها و مزایای لیزر بدون ژل و غیرتماسی
اکنون مزایای لیزر بدون ژل را بررسی میکنیم تا بدانیم چرا این دستگاهها طرفدارن بیشتری دارند:
- سری لیزرهای غیر تماسی یکبار مصرف و قابل تعویض است. به همین علت تماسی با پوست ندارد و مانع از انتقال بیماریهای پوستی از فردی به فرد دیگر میشود.به همین دلیل است که دستگاه لیزر بدون ژل بعنوان بهترین دستگاه لیزر برای بیکینی به حساب می آید.
- دستگاه لیزر بدون ژل به صورتی طراحی شده است که شدت انرژی برخورد امواج به سطح پوست شکسته شود تا داوطلبین لیزر درد کمتری احساس کنند.
- لیزر بدون ژل حتی روی موهای کرکی و نازک نیز عملکرد خوبی دارد؛ به شرطی که روی پارامتر درست تنظیم شود. در واقع دستگاه لیزر بدون ژل میتواند در یک ثانیه پنج شات به پوست ساطع کند، بدون آنکه عوارضی داشته باشد.
- در داخل بدنه دستگاه لیزر غیرتماسی، از سیستم خنککننده استفاده شده است. این سیستم در حین انجام کار و بعد از آن پوست را خنک میکند. بنابراین درد کمتری احساس خواهید کرد.
- سری لیزر بدون ژل سطح مقطع بزرگتری دارد و فضای بیشتری از پوست را تحت پوشش خود قرار میدهد. به همین علت برای نقاط حساس یا ناحیههای بزرگتر بدن انتخاب بهتری است.

نیاز به راهنمایی دارید؟
لیزر تماسی بهتره یا غیر تماسی؟
اکنون که با لیزر با ژل و لیزر بدون ژل و مزایای هریک از آنها آشنا شدید، بهتر میتوانید عملکرد این دو دستگاه و تفاوت دستگاه لیزر تماسی و غیر تماسی را درک کنید. لیزر غیرتماسی همانطور که گفته شد، طول موجهای کوتاهتری را ساطع میکند و نمیتواند به اعماق داخلی پوست نفوذ کند. همین موضوع نیز باعث شده است تا برای حذف موهای زائد، نسبت به لیزرتماسی عملکرد بهتری داشته باشد و عوارض کمتری ایجاد کند.
البته لیزر با ژل هم عملکرد بسیار خوبی دارد و به دلیل طول موج بیشتر، بهتر میتوانند به اعماق پوست نفوذ کنند؛ بدون آنکه به رنگ یا بافت پوست آسیبی وارد شود. به همین علت شاید این نوع لیزرها برای درمان موهای ضخیم و تیره انتخاب بهتری باشند.
با توجه به تمام این موارد همچنان بسیاری از افراد هستند که نمیدانند برای بدن آنها لیزر با ژل بهتره یا بدون ژل. به همین علت در ادامه به بررسی تفاوت دستگاه لیزر با ژل و لیزر بدون ژل میپردازیم:
تفاوت نوع کاربری دستگاه لیزر با ژل و بدون ژل
اولین و بارزترین تفاوت لیزر تماسی و غیرتماسی در نوع کاربری آنهاست. دستگاه لیزر با ژل بهصورت شاتی به سطح پوست برخورد میکنند؛ اما لیزر بدون ژل معمولا به حالت رولی روی سطح پوست حرکت میکنند و از این طریق باعث حذف موهای زائد میشود.
نوع سیستم خنک کنندگی
لیزر غیرتماسی از طریق اسپری مداوم گاز نیتروژن روی سطح پوست به کاهش التهاب و سوختگی کمک میکنند؛ البته این مقدار کولینگ باید حسابشده و به اندازه باشد. اما لیزرهای تماسی در داخل هندپیس خود سیستم خنککنندگی دارند و در حین انجام لیزر، پوست کمی خنک میشود.پیش از لیزر با هر دو دستگاه، میتوانید از کرمهای بیحسی در نقاط حساس استفاده کنید.
تعداد جلسات درمان در دستگاه لیزر با ژل و بدون ژل
تعداد جلسات درمان لیزر با ژل و بدون ژل کاملا بستگی به شرایط بدنی هر فرد دارد. قطعا افرادی که موهای نازک یا پوست تیرهتری دارند، باید جلسات بیشتری را به لیزر اختصاص دهند؛ اما در حالت کلی لیزر غیر تماسی بین ۴ تا ۶ جلسه و لیزر تماسی بین ۶ تا ۸ جلسه تاثیر خود را نشان میدهد.بعد از اتمام این دورهها باید چند جلسه مکررا نیز انجام دهید تا موهای زائد بهطور کامل از بین بروند.بهترین دستگاه لیزر برای پوست تیره و سبزه،دستگاه لیزر اندیاگ است که با قدرت بالاتر و عمق نفوذ بیشتر برای رفع موهای زائد پوست تیره بسیار مناسب است.
تفاوت لیزر با ژل و بدون ژل از نظر طول موج
لیزر بدون ژل در دسته خانواده لیزرهای جامد قرار میگیرد و طول موجی که از آن ساطع میشود، در حدود ۷۵۵ نانومتر است. در صورتیکه لیزر با ژل با امواج قویتری ساطع میشوند. از لحاظ اثربخشی، مدل غیر تماسی سریعتر عمل میکند و نتیجه بهتری دارد.این موضوع در دستگاه لیزر الکس کندلا بطور کامل بررسی شده است.
میزان بازدهی دستگاه لیزر با ژل و بدون غیر تماسی
براساس تحقیقات به عمل آمده در دستگاه لیزر با ژل و بدون ژل از لحاظ میزان بازدهی تفاوت بسیار کمی با یکدیگر دارند؛ اما لیزر غیرتماسی توانسته عملکرد بهتری داشته باشد. پس از اتمام جلسات با لیزر غیرتماسی، بهطور تقریبی حدود ۷۰ درصد از موهای زائد رفع میشوند که این عدد با گذشت ۱۸ ماه به ۸۰ درصد نیز میرسد. لیزر تماسی نیز بلافاصله پس از اتمام دورههای اصلی تا حدود ۶۰ درصد میتواند موهای زائد را از بین ببرد و بعد از ۱۸ ماه تا ۷۰ درصد موهای زائد شما را حذف میکند.این اعداد کاملا تقریبی هستند و ممکن است در بدن هر فرد متفاوت باشند.
از نگاه قطعات،لیزر با ژل بهتر است یا بدون ژل
یکی دیگر از تفاوتهای بارز لیزر تماسی و غیرتماسی در نوع قطعاتی است که برای ساخت این دستگاهها استفاده شده است.لیزر غیرتماسی با نور لامپ کار میکند؛ به این صورت که نور لامپ به قسمت راد دستگاه وارد میشود و با ایجاد طول موج مناسب، به هندپیس منتقل میشود.اما لیزر تماسی با قطعهای به نام لیزر بار در داخل هندپیس کار میکند و طول موج مورد نیاز نیز از این قسمت تامین میشود.
قیمت دستگاه لیزر غیرتماسی و تماسی
دستگاه لیزر غیرتماسی به دلیل نوع کاربری و حالت شخصیسازی شدهای که دارد، نسبت به مدلهای تماسی یا دایود، قیمت بیشتری دارد؛ اما این به معنای کیفیت بهتر آن یا غیر بهداشتی بودن لیزر تماسی نیست.ضدعفونی و سلفون کشیدن روی هندپیس لیزر یکی از اصلیترین کارهایی است که پیش از انجام لیزر با دستگاه های تماسی انجام میشود.اگر تمایل دارید انتخاب خوب و مناسبی از نظر قیمت دستگاه لیزر و راهنمایی کامل در این خصوص داشته باشید، پیشنهاد می کنیم با شماره 09129731884 مهندس عسجدی تماس حاصل نمائید و از یک مشاوره تخصصی و رایگان برخوردار شوید.
لیزر با ژل بهتر است یا بدون ژل؟
لیزرهای با ژل باید با استفاده از ژلهای سونوگرافی انجام شوند تا هندپیس راحتتر روی پوست حرکت کند؛اما در بسیاری از کلینیکها قبل از لیزر با هر نوع دستگاهی،از ژلهای خنککننده استفاده میکنند. این ژل در واقع نوعی بیحسی موضعی است که روی سطح بدن اعمال میشود تا درد را کاهش دهد. ضمن اینکه این کرمها خاصیت خنککنندگی دارند و مانع از التهاب، قرمزی و حتی سوختگیهای ناشی از حرارت اشعههای لیزر میشوند.
بنابراین در پاسخ به این پرسش که لیزر با ژل بهتر است یا بدون ژل، باید بگوییم که ژل عملکرد لیزر تماسی را بهتر خواهد کرد؛ زیرا میتواند با کاهش دمای پوست، روی فولیکولهای مو اثربخشی بهتری داشته باشد.اما برخی از افراد از مالیدن ژل به سطح پوست احساس خوبی ندارند لذا ترجیح می دهند از دستگاه لیزر بدون ژل استفاده کنند.نتیجتا اینکه لیزر با ژل یا بدون ژل یک مبحث سلیقه ای برای فرد متقاضی است و روی از بین بردن موهای زائد تاثیری نمی گذارد و نمی توان بعنوان پاسخ دقیقی به تفاوت دستگاه لیزر با ژل یا بدون ژل بکار برد.
جمع بندی
با توجه به آنچه که گفته شد، هر دو لیزر تماسی و غیر تماسی اثربخشی خوبی روی موهای زائد دارند؛ اما در نهایت باید دستگاه مناسب خود را با توجه به شرایط بدنی، ضخامت تارهای مو و حتی رنگ آنها انتخاب کنید.بودجه و هزینه خرید دستگاه لیزر موهای زائد نیز باید مدنظر قرار بگیرد؛ زیرا قیمت دستگاه لیزر بدون ژل بیشتر است و از این نظر یکی از مهم ترین تفاوت های لیزر با ژل و بدون ژل به حساب می آید.
در حالت کلی مزایای لیزر غیرتماسی نسبت به مدلهایی نظیر دستگاه لیزر دایود تیتانیوم بیشتر است و مهمتر از همه، سری قابل تعویض یا یکبار مصرف دارد. همین موضوع نیز باعث شده است تا دستگاه لیزر با ژل مانند الکساندرایت، طرفداران بیشتری داشته باشد؛ زیرا کاملا بهداشتی است و عملا ریسک انتقال بیماریها را به صفر میرساند. ضمن اینکه تعداد جلسات کمتر و بازدهی بیشتری دارد و کمک میکند تا زودتر به نتیجه برسید.
در هر صورت اگر برای کلینیک خود قصد خرید لیزر با ژل یا بدون ژل را دارید، حتما خرید خود را از شرکت های معتبری همچون همدم طب نوین لیزر انجام دهید؛ زیرا این نوع دستگاهها بهویژه مدل الکساندرایت به سختی در ایران پیدا میشوند؛ بنابراین ممکن است نمونههای تقلبی آنها به شما ارائه شود.امیدواریم پاسخ دقیقی درباره لیزر با ژل بهتر است یا بدون ژل نیز داده باشیم اما اگر با خواندن این مطلب شما با ابهامات و سوالاتی روبرو هستید کافیست در بخش دیدگاه ها و نظرات برای ما بنویسید تا کارشناسان ما پاسخگوی شما باشند.
دستگاه های لیزر غیرتماسی از چه طول موج هایی برخوردار هستن ؟ آیا برای همه تایپ های پوستی مناسب هستن؟
سلام مهسا خانم.دستگاه لیزر غیر تماسی و بدون ژل از تمامی طول موج های لیزر الکساندرایت،دایود و اندیاگ بصورت تلفیقی برخوردار است و تقریبا برای تمامی انواع پوست و موی ایرانی مفید واقع می شود.نوعی از دستگاه لیزر الکساندرایت و بدون ژل میتوان به وینولا و اپتیمکس اشاره کرد.موفق باشین