
به احتمال زیاد شما نیز یکی از افرادی هستید که با موهای زائد سر و کله میزنید و از شیو کردن با تیغ، اپیلاسیون و کرمهای موبر خسته شدهاید. راه حل پیشنهادی بسیاری در این شرایط، مراجعه به کلینیکهای زیبایی و استفاده از خدمات لیزر موهای زائد است. دستگاههای مورد استفاده در این کلینیکها بسیار متنوع بوده و البته برای همه مناسب نیستند. انتخاب بهترین دستگاه لیزر برای پوستهای سفید و سبزه و میزان اثرگذاری درمان بسیار مهم و حیاتی است. در ایران به روزترین دستگاههای دنیا مانند الکساندریت، آی پی ال و دایود و ایلایت در اکثر مراکز زیبایی موجود هستند. اگر شما نیز برای انتخاب مناسب ترین دستگاه لیزر موهای زائد دچار شک و تردید هستید، این مقاله را تا انتها بخوانید تا بهترین دستگاه متناسب با پوست و موی خود را پیدا کنید.
تاریخچه دستگاه لیزر جهت حذف موهای زائد
نخستین بار برای لیزر موهای زائد از لیزر یاقوت یا روبی و لیزر Nd:YAG استفاده شد بعدها لیزرهای اختصاصی تری برای این هدف به کار رفتند که از آن جمله می توان به لیزرهای دایود و لیزر الکساندرایت اشاره کرد که با ساطع کردن طول موجهای اختصاصی برای تخریب مو، نتایج بسیار عالی برجا گذاشتن و حداقل عوارض جانبی را به وجود آوردند اما این سیستم ها برای پوست های بسیار روشن و نژاد اروپایی طراحی شده بود لذا در کشورهای آسیایی که پوست گندمگون دارند کارایی کمتری داشت.
همچنین اختراع نوعی منبع نوری موسوم به IPL نیز تحول جدیدی در درمان موهای زائد بود که در کنار منابع لیزری برای تأمین هدف لیزر موهای زائد به کارمی رود.موهای بلوند و بور نیز ملانین کمتری داشته و نسبت به موهای تیره میزان جذب انرژی کمتری دارند و کمتر به درمان پاسخ می دهند.به همین دلیل هرقدر مو ضخیم تر ومشکی تر باشد ،ملانین بیشتری دارد که نور لیزر را بهتر جذب کرده و راحت تر از بین می روند.
دستگاه لیزر چگونه موی بدن را از بین می برد؟
دستگاههای لیزر در حالت کلی، نور را در طول موج هایی خاص ساطع میکنند. پرتو دستگاه لیزر موهای زائد با یک طول موج خاص، ریشه موها را نشانه گرفته و ملانین موجود در آن را گرم میکند. این گرما باعث از بین رفتن فولیکولهای مو بدون آسیب به بافت اطراف آن میشود. در واقع هدف اصلی دستگاه لیزر موهای زائد، حذف همیشگی موها به واسطه گرما و لیزر، بدون ایجاد سوختگی و آسیب در پوست اطراف است. این کار، در جلسات مختلف باعث از بین رفتن همیشگی بیش از ۸۰ درصد موهای زائد میشود.
چطور پوست خود را بشناسم؟
همانگونه که اشاره شد، کارایی دستگاه لیزر در حذف موهای زائد، بسیار به نوع پوست و موی شما بستگی دارد. در واقع در هنگام انتخاب بهترین دستگاه لیزر موهای زائد، آن چه از خود دستگاه مهمتر است، رنگ پوست و مو شماست. به همین دلیل بهتر است قبل از معرفی دستگاه لیزر موهای زائد، نوع پوست مشتری خود را بشناسید.
طبقه بندی نوع پوست اولین بار توسط یکی از متخصصان آموزش دیده دانشگاه هاروارد انجام شده است. این طبقه بندی که مقیاس فیتزپاتریک نامیده میشود، براساس رنگ پوست و واکنش آنها به نور UV انجام شده است. این مقیاس به پزشکان کمک میکند تا احتمال سوختگی پوست را در حین درمان با دستگاه لیزر موهای زائد تعیین کنند:
تایپ یک: پوست بسیار رنگ پریده که به شدت به نور آفتاب حساس است و راحتی میسوزد. این پوست را نمیتوان برنزه کرد و کک و مک زیادی نیز دارد. کمتر از ۵ درصد مردم این نوع پوست را دارند.
تایپ دو : پوست سفید که به راحتی دچار آفتاب سوختگی شده اما وجه تمایز آن با تایپ یک در قابلیت برنزه شدن است. افراد با نژاد آلمانی و انگلیسی اصولا از این دسته هستند.
تایپ سه: پوست نسبتا روشن، حساس به آفتاب، گاهی دچار آفتاب سوختگی میشود. اما میتوان با رعایت نکات تا قهوهای روشن برنزه کرد.
تایپ چهار : پوست روشن با افراد نژاد آسیایی و خاورمیانه، تقریبا هرگز دچار آفتاب سوختگی نشده و خیلی راحت برنزه میشود.
تایپ پنج : پوست زیتونی مایل به قهوهای که در هنگام قرار گرفتن در معرض خورشید تیره میشود، به ندرت دچار آفتاب سوختگی شده و برنزه میشود و حداقل حساسیت به نور خورشید را دارد. معمولا نژادهای آفریقایی آمریکایی از این دسته هستند.
تایپ شش : پوست قهوهای تیره یا مشکی که در معرض نور خورشید تیرهتر شده و هرگز دچار آفتاب سوختگی نمیشود. نژاد آفریقایی معمولا از این دسته هستند.
این مقیاس تعیین شده، به شدت در انتخاب نوع لیزر برای حذف موهای زائد بدن مهم است. افراد با پوستهای قهوهای و قهوهای تیره که در آفریقا، آمریکا و هند زندگی میکنند در صورت عدم استفاده از نوع لیزر صحیح، ممکن است دچار سوختگیهای همیشگی شوند. بیماران با پوستهای بسیار روشن نیز در صورت عدم توجه به نوع دستگاه ممکن است پوستی سوخته و جای اسکار پیدا کنند.
اکنون که بطور نسبی با نحوه انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد آشنا شدید، بهتر است که با انواع دسته بندی دستگاه لیزر مو آشنا شوید که طبق موارد زیر است:
- دستگاه لیزر موهای زائد الکساندریت با طول موج ۷۵۵ نانومتر (اولین بار در سال ۱۹۹۱ استفاده از این دستگاه در دنیا آغاز شد)
- دستگاه لیزر موهای زائد دایود با طول موج ۸۱۰ نانومتر (اولین بار در سال ۱۹۹۵ از لیزر دایود استفاده شد)
- دستگاه لیزر موهای زائد Nd-YAG با طول موج ۱۰۶۴ نانومتر (استفاده از این دستگاه لیزر موی زائد در سال ۲۰۰۳ در دنیا مورد استفاده قرار گرفت)
- دستگاه لیزر موهای زائد IPL که در واقع لیزر نیست ولی به شبه لیزر مشهور است.لیزر ipl اولین بار در سال ۱۹۹۷ مورد استفاده قرار گرفت و با توجه به راحتی بیمار و راحتی کاربر به سرعت در دنیا فراگیر شد.
- نوع دیگری از دستگاه لیزر موهای زائد IPL همان E-LIGHT است. اولین بار در سال ۲۰۰۸ لیزر ایلایت در دنیا مورد استفاده قرار گرفت و با توجه به اینکه علاوه بر نور از رادیوفرکانس نیز به طور همزمان استفاده می کند و به همین دلیل این نوع از دستگاه لیزر موهای زائد روی موهای کم رنگ (طلایی ، و بور ) نیز بسیار اثر بخش است و با توجه به راحتی کار برای بیماران به سرعت در سطح جهان گسترش یافت.
بهترین دستگاه لیزر برای پوست های سفید چه دستگاهی است؟
با وجود طیف گسترده دستگاههای لیزر، انتخاب مناسب ترین و بهترین دستگاه لیزر برای پوست های سفید،سبزه و روشن کاری چالش برانگیز است. به طور کلی، میزان اثرگذاری دستگاههای لیزر موهای بدن وابسته به رنگدانههای مو و پوست است.لیزر رنگدانه مو را هدف قرار داده و فولیکول را با حرارت دهی از بین میبرد.هر کدام از انواع دستگاه لیزر موهای زائد برای تیپ خاص پوست و مو کاربرد دارد. مقایسه آنها با هم درست مثل آن است که بپرسیم “پیچ گوشتی دو سو بهتر است یا چها ر سو؟” و جواب آن است که گرچه هر دو برای بستن پیج بکار می روند اما ابزار مناسب با توجه به نوع پیج انتخاب می شود.
بسته به نوع مو و پوست شما، متخصص و اپراتور لیزر ممکن است دستگاه متفاوتی را به شما جهت از بین بردن موهای زائد پیشنهاد کند بنابراین در ادامه با انواع مختلف لیزرهای پوست و مو آشنا می شویم تا دستگاه لیزر موهای زائد را بهتر بتوانیم بررسی کرده و به شما در درک تفاوتهای بین هر روش درمانی در درمان انواع پوستها کمک خواهیم کرد.
لیزر الکساندرایت بهترین دستگاه برای پوست های سفید است؟
دستگاه لیزر الکساندرایت که به آن نور قرمز نیز میگویند، در دستهبندی بهترین دستگاه لیزر برای پوستهای سفید و سبزه، شاید در جایگاه اول باشد؛ البته به شرط سازگاری با پوست شما. لیزر الکساندرایت با تبدیل نور به گرما، مناطق خاص ( ریشه موها) را نشانه میگیرد. این فرایند که فتوترمولیز نامیده میشود به صورت هدفمند بدون آسیب رساندن به سلولها یا ساختار سالم اطراف مو، آن را از بین میبرد.
الکساندرایت، رایجترین نوع لیزر مورد استفاده در بهترین کلینیک و مرکز لیزر تهران ، برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ برای حذف موهای زائد استفاده شد. لیزر الکس با طول موج ۷۵۵ نانومتر بهترین دستگاه لیزر برای پوستهای سفید و موهای تیره است. میزان تحریک بسیار کمی برای پوست دارد و به نسبت سایر دستگاهها اثرات ماندگارتر و نیاز به جلسات درمانی کمتری دارد.
یکی از ویژگی های مهم دستگاه های الکس، غیرتماسی بودن و توان بالای این دستگاه لیزر است که توانسته طرفداران بسیاری برای خود دست و پا کند.همدم طب در جهت ارائه دستگاه های غیر تماسی و رقابت با دستگاه های الکس، دستگاه اپتیمکس را روانه بازار کرده است تا افرادی که قصد تامین و خرید دستگاه الکس را دارند، براحتی و با کمی هزینه نسبت به خرید دستگاه لیزر الکساندرایت را برای کلینیک خود انجام دهند.
دستگاه لیزر الکساندرایت برای موهای ضخیم مناسبه؟
انواع دستگاه های لیزر الکس به دو دسته تک طول موج و دو طول موج تقسیم بندی می شوند.یک دسته از لیزرهای موهای زائد بمانند دستگاه الکس مینی جنتل لیز کندلا است که در طول موج ۷۵۵ نانومتر کار می کند و دسته دیگر لیزرهای الکس در دو طول موج الکس و اندیاگ کار می کند.طول موج لیزر اندیاگ ۱۰۵۶ نانومتر است و برای موهای کرکی و سفید بسیار مناسب می باشد.دستگاه لیزر الکسی که در دو طول موج الکساندرایت و اندیاگ رفع موی زائد بدن را انجام می دهد مدل دستگاه الکس کندلا جنتل مکس پرو است.
خیلی از متخصصین زیبایی بر این باورند که در بین دستگاه های لیزر موی زائد، دسته الکس ها بهترین نوع دستگاه های لیزر هستند و در این بین بدنبال خرید بهترین دستگاه لیزر الکساندرایت می باشند.اینکه واقعا بتوانیم از بین طراحان شرکت های تولید کننده لیزر الکس بتوان بهترین را انتخاب کرد کار بسیار سختی است به دلیل اینکه هرکدام از این محصولات، مزایا و ویژگی های خاص خود را دارند.
اما در بین طیف الکس ها، دستگاهی که واقعا پاسخگویی بسیار خوبی داشته و بسیاری از مراجعه کنندگان زیبایی از آن تعریف و تمجید می کنند و لقب بهترین دستگاه لیزر بدون درد به آن داده شده است، دستگاه لیزر الکس کندلا است که زبانزد عام و خاص است.در صورتی که تمایل دارید اطلاعات کاملی از الکس کندلا بدست آورید، پیشنهاد می کنیم مقاله بهترین جایگزین لیزر الکس کندلا در ایران را مطالعه نمائید.لیزر الکس کندلا برای تمامی انواع پوست های تیره ، سبزه و روشن و حتی موهای ضخیم مردان نیز بسیار ایده آل است.
از دیگر مناسب ترین دستگاه لیزر موهای زائد در دنیا می توان به الکس آپوچی اشاره کرد.دستگاه آپوجی پلاس با بکارگیری تکنولوژی الکساندرایت با طول موج ۷۵۵ نانومتر با جذب بالا در ملانین و ایده آل در رفع موهای زائد و پیگمنتهای سطحی،از جمله جدیدترین دستگاه های ساخت شرکت سایناشور آمریکا بمشار میرود.اندازه متنوع هندپیس های دستگاه در کنار قابلیت تنظیم عرض پالس،طول موج،سطح انرژی و فرکانس تابش اشعه لیزر،امکان تنظیم عمق نفوذ،تنظیم سرعت و انتخاب شیوه درمان را با توجه به نیاز خاص هر بیمار،به کار برده میشود.این دستگاه بنا به درخواست مشتری و بصورت انتخابی،قابل ارتقاء به هندپیس های ۲۰،۲۲ و ۲۴ میلی متری،همچنین افزودن کیت لیزر اندیاگ(nd:yag) میباشد.این دستگاه دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا و استاندارد طلایی لیزر در رفع موهای زائد و رفع پیگمان میباشد.سیستم کولینگ بکار برده شده در دستگاه الیت پلاس ساخت کمپانی zimmer آلمان بوده و با تولید جریان هوای خنک تا دمای -۳۰ درجه سانتی گراد و بدون تداخل در عملکرد لیزر،باعث خنک شدن ناحیه تحت درمان و جلوگیری از درد و آسیبهای حرارتی می شود.
دستگاه لیزر دایود
در مبحث بهترین دستگاه لیزر برای پوستهای سفید و سبزه، دایود در جایگاه دوم قرار دارد. این دستگاه با هدف قرار دادن ملانین موجود در موها، باعث نازکتر شدن و ریزش کامل موهای زائد در نواحی مختلف بدن مانند صورت، پاها، بیکینی، کمر و دستها میشود. این دستگاه بدون درد نیست اما با وجود فناوری خنک کنندهای که در هندپیس آن وجود دارد، بیمار تقریبا هیچ درد و سوزشی احساس نمیکند.
لیزر دایود بهترین لیزر برای پوستهای سبزه و تیره است. این دستگاه که به نسبت الکس قدیمیتر بوده و در دهه ۱۹۷۰ ساخته شده است، نوری ضعیف دارد و تنها به لایههای سطحی پوست نفوذ میکند. این بدان معنی است که برای درمان در پوستهای تیره، به جلسات درمانی بیشتری توسط دایود احتیاج است. لیزر دایود همچنین نتیجه بسیار خوبی در پوستهای روشن داشته و برای این افراد بسیار بیخطر و کمدرد است.
دستگاه IPL
پالس نور شدید یا IPL در واقع با لیزر متفاوت است. برخلاف دستگاههای لیزر موهای زائد که از یک طیف نور برای از بین بردن فولیکولها استفاده میکنند، IPL از چندین طول موج مختلف استفاده میکند که روی پوست پراکنده شده و برخلاف نور متمرکز دستگاههای لیزر عمل میکند. تولید نور با طول موجهای مختلف باعث کاهش انرژی و میزان نفوذ آن به لایههای زیرین پوست میشود.
IPL گزینه بسیار خوبی برای افراد با موهای تیره و پر، پوست نسبتا روشن و با کک مک کم است. زیرا این دستگاه برای از بین بدن موها، ملانین موجود در آنها را نشانه میگیرد. اگر پوست تیره باشد، تشخیص ملانین توسط پرتوها با مشکل مواجه شده و ممکن است باعث ایجاد سوختگی در پوست شود. موهای بلوند، خاکستری به علت کم بودن میزان ملانین در آنها و موهای قرمز به علت داشتن نوع متفاوتی از ملانین برای درمان با IPL مناسب نیستند.
اما چرا IPL در لیست مناسب ترین دستگاه لیزر موهای زائد قرار دارد. زیرا این تکنولوژی، در کنار کم درد بودن و اثرگذاری خوب، مزایای بسیار دیگری برای پوست نیز دارد. استفاده از IPL میتواند منجر به کاهش قابل توجه لکههای پوستی شده و با حذف لایه مرده پوست، باعث شفاف شدن و جوان شدن پوست شود. بعلاوه IPL با تحریک کلاژنسازی برای درمان چین و چروکهای ریز صورت و ترکهای ناشی از بارداری نیز موثر است.
دستگاه لیزر اس اچ آر
روند کار دستگاه لیزر موهای زائد shr، هدف قرار دادن رنگدانههای روی پوست است. به همین دلیل این دستگاه ایده آل ترین دستگاه لیزر موهای زائد برای افراد با رنگ موهای روشن مانند بلوند و خاکستری است. این دستگاه از طول موج ۶۹۴ نانومتری استفاده میکند که به آرامی موهای کرکی روی صورت و بدن را بدون ایجاد سوختگی و آسیب در پوست اطراف از بین میبرد.لیزر اس اچ آر، لیزری کمخطر و بدون درد برای از بین بردن دائمی موهای روشن و نازک است؛ اما برای افراد با پوستهای تیره و برنزه به هیچ وجه مناسب نیست.
دستگاه لیزر ایلایت
ایلایت، ترکیبی از RF و IPL است.ایلایت یکی از پیشرفتهترین تکنولوژیهاست که از قدرت پالس رادیو فرکانسی در کنار نور IPL برای از بین بردن موهای زائد استفاده میکند. IPL از رنج بالایی از امواج نوری استفاده میکند که فولیکول موها را هدف میگیرند. RF نیز با گرم کردن لایههای زیرین پوست علاوه بر تحریک کلاژنسازی، دمای بیشتری به فولیکولهای مو وارد کرده و با افزایش قدرت نور پالس شدید، علاوه بر کمک به ریزش بیشتر موها، به کوچک شدن منافذ، سفت شدن پوست و کاهش چین و چروکهای ریز کمک میکند.
دستگاه ایلایت، در حذف انواع موهای رنگی مانند بلوند، قهوهای روشن و حتی قرمز تاثیرگذار است. همچنین این روش قدرت بالایی در از بین بردن موهای نازک دارد. انعطاف پذیری بالای این دستگاه منجر شده تا برای انواع پوستها مناسب باشد. روش ایلایت، با به کارگیری انرژی کمتر در کنار سیستم خنککننده قوی، یکی از مناسب تربن دستگاه لیزر موهای زائد در زمینه بدون درد بودن و متناسب بودن با انواع پوست و موها به حساب می آید.
انواع دستگاه لیزر موهای زائد شرکت همدم طب
بهترین دستگاه لیزر برای پوست سبزه
اکنون که با مفهوم لیزر و انواع دستگاه لیزر موهای زائد آشنا شدید و اطلاعات کاملی درباره بهترین دستگاه لیزر برای پوستهای سفید بدست آوردید، به معرفی بهترین دستگاه لیزر برای پوست سبزه می پردازیم.در واقع برای پوستهای سبزه که قشر بیشتری از پوستهای ما ایرانی ها را شامل می شود، بهترین دستگاه لیزر، دستگاه لیزر دایود است.این دستگاه رفع موهای بدن همانطور که گفته شد در طول موج ۸۰۸ نانومتر کار می کند.
دستگاه لیزر دایود با تولید اشعه لیزر توسط لیزر سورس با قدرت بسیار خوبی در عمق پوست نفوذ کرده و براحتی فولیکول مو را مورد آسیب قرار می دهد.این دستگاه در طول موج های مختلفی طراحی و تولید می شود.از تک طول موج دایود گرفته تا سه طول موج الکس، دایود و اندیاگ.امروزه بیشتر دستگاه های دایود تولید شده در زمینه حذف موهای زائد در جهان از نوع سه طول موج بوده و براحتی موهای بدن را خصوصا موهای کرکی را از بین می برد.
تفاوتی که انواع دستگاه لیزر دایود با یکدیگر دارند تنها مربوط به طول موج کاری نیست بلکه در میزان توان تولید شده در دستگاه و قدرت خنک کنندگی و کولینگ دستگاه هم می باشند.توانهایی که در انواع دستگاه لیزر دایود می توان طراحی کرد، ۶۰۰ وات، ۸۰۰ وات و ۱۲۰۰ وات هستند.لیزر دایودی که در شرکت مهندسی همدم طب نوین لیزر طراحی و تولید می شود، لیزر دایود پارادایس پرو است که دارای 4 طول موج تلفیقی و آپشنال الکساندرایت، اندیاگ و دایود می شود و از یک سوپر کولینگ بسیار قدرتمند بهره می برد.لیزر بار این لیزر دایود ۳ طول موج وارداتی و از کشور آلمان می باشد.
یکی دیگر از دستگاه های شناخته شده و تقریبا قدرتمند در دنیا و ایران، دستگاه لیزر تیتانیوم است.لیزر دایود تیتانیوم در اصل متعلق به شرکت آلما آمریکا می باشد اما چند سالی است که تحت لیسانس این شرکت آمریکایی، در چین تولید و مونتاژ می گردد.لیزر دایود تیتانیوم دارای ۳ طول موج الکساندرایت، دایود و اندیاگ است که برای تمامی پوست ها و موهای مختلف مناسب می باشد.همچنین لیزر تیتانیوم دارای کولینگ خوبی است که تقریبا درد و سوزش و التهاب مراجعه کننده را کاهش می دهد.از معایب لیزر دایود تیتانیوم می توان به استفاده از ژل و تماس با سطح پوست بدن متقاضی اشاره کرد.جهت کسب اطلاعات بیشتر کافیست به صفحه محصول دستگاه لیزر تیتانیوم مراجعه نمائید.
در جدول زیر به صورت تخصصی به بهترین انتخاب دستگاه لیزر با توجه به نوع پوست و رنگ و جنس مو پرداختهایم:
مناسبترین گزینه | رنگ و جنس مو | نوع پوست |
دایود | مشکی ضخیم | سفید |
دایود و اندیاگ | مشکی ضخیم | گندمی |
الکساندرایت | مشکی نازک | سفید |
الکساندرایت و دایود | مشکی نازک | گندمی |
دایود و اندیاگ | مشکی ضخیم | سبزه |
الکساندرایت – دایود | مشکی نازک | سبزه |
اندیاگ | ضخیم و متوسط | خیلی تیره |
الکساندرایت | کمتر تیره ضخیم | سفید |
دایود- الکساندرایت | کمتر تیره ضخیم | گندمی |
دایود | مشکی ضخیم | سفید |
دایود-اندیاگ | مشکی ضخیم | گندمی |
دایود-الکساندرایت | مشکی نازک | گندمی |
دایود-اندیاگ | مشکی ضخیم | سبزه |
دایود-الکساندرایت | مشکی نازک | سبزه |
دایود-اندیاگ | کمتر تیره ضخیم | گندمی |
بهترین دستگاه لیزر برای پوست های سفید
در اصول اولیه لیزر گفته شده است که هرچقدر پوست سفیدتر باشد قدرت جذب بیشتری داشته و تاثیرپذیری بیشتری را دارا می باشد بنابراین بهترین دستگاه لیزر برای پوست سفید، تمامی دستگاه های لیزر به حساب می آیند و فرقی نمی کند که دستگاه کلینیک مورد نظرتان الکساندرایت، دایود یا حتی اس اچ آر باشد.جالب است بدانید برای موهای سفید هیچکدام از انواع لیزر کاربردی ندارد و هیچ دستگاه لیزری،موهای سفید را نمی تواند از بین ببرد.با این وجود بهترین دستگاه لیزر برای پوست سفید، الکساندرایت یا غیرتماسی است هرچند ملزوم نیست.
نحوه نگهداری دستگاه لیزر موهای زائد
بعد از انتخاب بهترین دستگاه لیزر برای پوست های سفید و خرید آن برای مجموعه زیبایی خود، نیاز است که یک سری نکات در زمینه نگهداری این دستگاه های لیزر زیبایی و پزشکی بدانید و به دلیل اینکه یکی از دغدغه ها و نگرانی های خریداران همیشه مبحث نگهداری دستگاه لیزر می باشد.هرچند در مقاله نگهداری لیزر موهای زائد به طور کامل به این مبحث پرداختیم که شما جهت کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید، مقاله مذکور را مطالعه نمائید.اما به دلیل مهم بودن موضوع در این قسمت به چند نکته اشاره می کنیم:
- دمای محل قرار گرفتن دستگاه حتی المقدور بین ۲۰ الی ۲۵ درجه سانتیگراد باشد .
- آب دستگاه به طور متوسط هر ۲ هفته یکبار تعویض گردد .(بسته به تعداد شات)
- در دستگاه از آب با کیفیت بالا (آب فوق خالص دیونیزه) استفاده شود .
- هر چند روز یکبار فن های بغل و زیرین دستگاه را چک و از چرخش صحیح آن اطمینان حاصل نمایید.
- خنک بودن کریستال هندپیس را چک و در صورت گرم بودن دستگاه را خاموش نمایید.
- به نشانگر چرخش آب و همچنین نشانگر دما در مانیتور دستگاه دقت لازم را داشته باشید.
- برای جلوگیری آسیبهای ناشی از نوسان جریان برق از دستگاه استابلایزر برای دستگاه لیزر استفاده نمایید.
نتیجهگیری
دستگاههای لیزر موهای زائد، با هدف گرفتن ملانین، رنگ و یا فولیکول موجود در موها، برای از بین بردن موهای زائد استفاده می شوند و از نگاه تکنولوژی و کاربردی همه دستگاههای لیزر یکسان نیستند. در دنیای لیزر موهای زائد، انواع دستگاهها در اختیار کلینیکها وجود دارند که با تکنولوژیهای مختلفی ساخته شدهاند. دستگاههای قدیمیتر تنها بر روی یک نوع از ترکیب پوست و مو تاثیر دارند در حالی که دستگاههای جدید قابلیت درمان موها در انواع پوست و موها را دارند. هر چند هر ترکیب پوست و مو، میتواند بهترین نتیجه را از نوع خاصی از دستگاه مشاهده کند.
در گذشته تصور بر این بود که لیزر موهای زائد تنها برای پوستهای روشن با موهای تیره و کلفت کاربرد دارد. در حالی که بهترین دستگاه لیزر برای پوست های سفید،سبزه و روشن موجود در کلینیکهای زیبایی، قابلیت درمان انواع موها را دارند. اما افراد با پوستهای تیره، موهای روشن و نازک بهتر است قبل از درمان، دستگاه لیزر موهای زائد متناسب با پوست و موی خود را انتخاب کنند. این کار باعث میشود که در انتهای دوره درمانی، بهترین نتیجه را در کاهش موهای زائد داشته باشند در حالی که کمترین آسیب و عوارض به پوست آنها وارد شده است.
در صورتی که قصد اطلاع از قیمت دستگاه لیزر موهای زائد مطبی و کلینیکی را دارید، در صورت تمایل می توانید به صفحه محصولات ما مراجعه کرده و با انواع دستگاه های لیزر موهای زائد آشنا شوید.
ما سعی کردیم در این مقاله به بررسی دقیق بهترین دستگاه لیزر موهای بدن بپردازیم و از ویژگی های و تکنولوژی مورد استفاده شده در هر دستگاه صحبت کردیم اما اگر با خواندن این مقاله هنوز با ابهامات و سوالاتی روبرو هستید،کافیست در بخش دیدگاه ها و نظرات برای ما بنویسید تا همکاران ما پاسخگوی شما باشند.
بدون دیدگاه